Besplatna beskontaktna dostava

Odoo CMS - velika slika

Zone dostave

Ponedjeljkom:   Zagreb + Samobor i Sveta Nedelja

Utorkom: Zagreb + Zaprešić

Srijedom: Zagreb + Velika Gorica

Četvrtkom: Zagreb + Sesvete

Petkom: Zagreb + Lučko

Subotom: Zagreb + Bistra


                                        


Odoo CMS - velika slika

Jednostavni koraci za kupnju s dostavom

1.         U WebShopu odaberite željene proizvode i pošaljite narudžbu.

2.         Odmah ćete dobiti potvrdu narudžbe s podacima za uplatu. Pri uplati pod poziv na broj upišite broj narudžbe, a pod model 00. 

3.         Čim izvršite uplatu, potvrdu nam pošaljite na mail zzgdostava@gmail.com 

4.         Pripremamo vaš paket i prilažemo mu račun.

Nakon primitka potvrde o uplati počinjemo pripremati vaš paket za dostavu. Ukoliko u vašoj narudžbi ima robe koja se važe, račun koji će vam stići s pošiljkom se može donekle razlikovati od vaše uplate. Primjerice, naručili ste 1kg mesa ili povrća, a vjerojatno ćete dobiti pakiranje težine između 950g ili 1050g. U tom se slučaju vrše naknadni povrati i poravnanja, putem transakcijskih računa, do 7 dana od dana isporuke.

5.       Besplatna i beskontaktna dostava do vaše adrese u gradu Zagrebu za sve narudžbe plaćene do 15h rok isporuke je idući dan - SUTRA POPODNE. Za sve narudžbe plaćene danas nakon 15h rok isporuke je - PREKOSUTRA POPODNE.
   

* Uslijed  praznika , ovaj se rok može produžiti  za jedan dan, a informacije će biti dostupne na Facebook profilu Zdravo za gotovo dostava . 

** Dostave u okolici Zagreba se vrše jednom tjedno; ponedjeljkom u Samobor i Sveta Nedelja, utorkom u Zaprešić, srijedom u Veliku Goricu, četvrtkom u Sesvete, petkom u Lučko, subotom u Gornju i Donju Bistru. 

* **Naš će vas dostavljač nazvati  neposredno prije dostave

* *** Minimalna vrijednost narudžbe iznosi 390 kn. Podaci za uplatu HR7923600001102269118 - Majuka d.o.o. Gustava Krkleca 14, 10 000 Zagreb

Odoo CMS - velika slika

Tko smo

Zdravo za gotovo je do ožujka bio samo mali obiteljski brend proizvoda od rajčice. Dolaskom karantene i zatvaranjem zagrebačkih tržnica svijet nam se, kao i vama, okrenuo naglavačke. Odlučili smo djelovati; povezati se s drugim hrvatskim priozvođačima i OPG-ovima i što prije naći put do naših kupaca. Polovicom ožujka smo krenuli s dostavama i komunikacijom putem Facebook stranice, a od početka travnja vodimo internetsku trgovinu s preko 500 artikala i besplatnom beskontaktnom dostavom za Zagreb i okolicu. U radu su nam se pridružili i prijatelji iz turizma i drugih branši čiji su poslovi nestali preko noći, a da bi projekt što brže zaživio, odlučili smo iskoristiti postojeće skladište, dostavna vozila, tvrtku, internetsku stranicu i brend. Zato Dalmatinska šalša i webshop nose isto ime – Zdravo za gotovo

Što vam nudimo 

Najviše se naručuju svježe mlijeko, meso i povrće, ali svatko u paket doda i nešto što još nije probao ili ne može naći u velikom stranom lancu; smjesu za falafel iz Soyarnice, malinovac iz Agropošte, Dalmatinsku šalšu ili crni češnjak s Jablanovca. Odabrali smo nuditi gotovo isključivo domaće proizvođače. Imali smo sreću u novi projekt, borbu protiv korone i karantene krenuti s prijateljima i provjerenim partnerima. Dobre ljude iz Agropošte, Velisa, Crnog Kralja i Soyarnice poznajemo iz privatnih krugova, a međusobno si kao mali proizvođači nerijetko pomažemo. Volim Ljuto, Aurelia, mini mljekara Veronika i mesnica Igomat s druge strane, u svojim dućanima prodaju i one naše proizvode od rajčice s početka priče.

Stalno širenje ponude

Nedavno smo dodali Agrovelebitov lički krumpir, Violetine pelene, Zmajsko pivo, Pipi sok i domaća jaja, a radimo i na daljnjem unaprijeđivanju asortimana kozmetikom iz Biobaze kao i hranom za kućne ljubimce. Bavimo se i drugim bitnim elementima dobre trgovine s dostavom – proširivanjem skladišta, ubrzavanjem isporuke i približavanjem potrebama manjih domaćinstava.

Što se može naručiti
Zadovoljni smo što je naša usluga društveno korisna za Zagreb i okolicu; štedi vaše vrijeme, umanjuje redove i mogućnost zaraze u klasičnoj kupovini. Istovremeno čuvamo i domaća proizvodna radna mjesta. Ta sinergija pozitivnih efekata naša je najveća motivacija.
Odoo CMS - velika slika

Zaštitne procedure na prvom mjestu 

Brinut ćemo se o vašoj narudžbi, a još i više o dezinfekciji i sterilnosti skladišta, vozila i zaštitnoj opremi dostavljača. Niže možete pronaći i detaljne opise naših procedura. 

Brigu ćete morati voditi i vi: držite se preporučene udaljenosti pri preuzimanju paketa, perite ruke i kupljene proizvode.

 

  • minimalni iznos narudžbe - 390 kn

  • podaci za uplatu HR7923600001102269118 - Majuka d.o.o. Gustava Krkleca 14, 10 000 Zagreb

  • kapaciteti su ograničeni i dostave se vrše prema redu zaprimanja upita, a ukoliko ispunimo kapacitete i obustavimo zaprimanje novih narudžbi obavijest ćemo objaviti na stranici i Facebook profilu

  • podijelite informaciju o ovoj novoj usluzi onome kome je potrebna, otvoreni smo i za nova partnerstva s hrvatskim proizvođačima koji imaju komplementarne proizvode

  • pišite nam što bi željeli vidjeti u ponudi pa ćemo i do tih artikala pokušati doći

Procedura dostave kupcu - 100% beskontaktna primopredaja

Vozač poziva kupca na telefon i najavljuje mu dolazak unutar 10 minuta. Kupac u dogovoreno vrijeme dolazi na ulicu i telefonom naziva vozača kako bi potvrdio da se radi o osobi koja je naručila robu. Kupac ne prilazi dostavnom vozilu.  

Dostavljač iznosi robu i ostavlja je na ulici, ulazi u dostavno vozilo, slika preuzimanje za potvrdu izvršenja transakcije i odlazi.

 

Sva plaćanja moraju biti realizirana putem transakcijskog računa kako ni u tom dijelu nebi bilo kontakta dostavljača s kupcem.

 

Naša prodaja i administracija rade na daljinu, 5 osoba na 5 različitih lokacija.

Procedure skladištenja i rukovanja robom

Robu proizvođača zaprimamo na centralnom skladištu u Zagrebu. Dostavlja se ispred ulaznih vrata i ostavlja ispred skladišta, a dokumentacija se ostavlja uz robu. Naši djelatnici nakon odlaska dostavljača izlaze u propisanoj zaštitnoj opremi i steriliziraju dostavljenu robu, te je nakon toga zaprimaju u skladište. 

Radi se o timovima koji rade u dvije smjene s pauzom među smjenama kako nebi međusobno bili u kontaktu. Djelatnici skladišta i dostavljači ugovorom pristaju na samoizolaciju nakon završenih smjena. Obavezuju se na kontroliranu i ograničenu komunikaciju na relaciji prebivalište - posao i to isključivo osobnim automobilom.

Dvije osobe u smjeni pripremaju robu, a dostavno vozilo se najprije prazno sterilizira nakon čega se puni paketima za dostavu. Naš dostavljač za to vrijeme ne izlazi iz kabine kako nebi bilo kontakta između njega i djelatnika skladišta.